Ook grotere gezelschappen zijn van harte welkom bij Ome Bernard. We hebben verschillende ruimtes die zich uitstekend lenen voor grotere groepen. Er kunnen tot 26 personen aan 1 tafel plaatsnemen. Daarnaast heeft Ome Bernard een aparte ruimte die beschikbaar is voor maximaal 30 personen.
Voor gezelschappen groter dan 15 personen raden wij aan een keuze te maken uit een van de menu’s die hieronder worden aangeboden.
Voorgerechten
Carpaccio “1 september 1838”
Flinterdun gesneden ossenhaas geserveerd met rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitten. Hierbij kunt u kiezen voor pestodressing of truffelmayonaise.
Trio van Zalm
Zalm op drie verschillende wijze: een wrap gevuld met gemarineerde zalm, een blini met gerookte zalm en een zoete aardappelsalade met zalm en truffelsaus.
Uiensoep “Ome Karel”
Klassieke Franse uiensoep met een met oude kaas gegratineerde crostini.
Vloek van den Bosch
Gamba’s in een licht pikante roomsaus met bosui en taugé
Beef Teriyaki
Biefstukreepjes met gewokte Oosterse groenten en noedels afgeblust met een teriyaki saus.
Hoofdgerechten
Zalmfilet
Gebakken zalm met groenten garnituur en romige bieslooksaus.
Kabeljauw “Op Italiaanse Wijze”
Kabeljauw met truffelrisotto, rode pesto, zongedroogde tomaat en mozzarella met een krokantje van serranoham.
Varkens Tomahawk
Licht gepekelde varkens tomahawk van de grill geserveerd op een bedje van gegrilde groenten en een smokey barbecue- knoflooksaus.
Diamanthaasjes “Carpaccio Style”
Diamanthaasjes op een bedje van rucola geserveerd met pestosaus, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.
Mixed grill `Van Alles We`
Dit grillgerecht bestaat uit varkenshaas, biefstuk en spare rib en wordt geserveerd met chili- en knoflooksaus.
Nagerechten
Dame Blanche
Vanille ijs geserveerd met warme chocoladesaus en slagroom
Chocolade dessert
Chocolademousse geserveerd met een brownie, chocolade ijs en een witte chocoladesaus.
Appelcrumble “Tante Toos”
Huisgemaakte appelcrumble met kaneelijs en een schuim van amaretto.
Tiramisu
Klassiek Italiaans dessert uit Piemonte
Tartufo
Tartufo met een saus van koffie en chocolade
Voorgerechten
Carpaccio “1 september 1838”
Flinterdun gesneden ossenhaas geserveerd met rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitten. Hierbij kunt u kiezen voor pestodressing of truffelmayonaise.
Uiensoep “Ome Karel”
Klassieke Franse uiensoep met een met oude kaas gegratineerde crostini.
Vloek van den Bosch
Gamba’s in een licht pikante roomsaus met bosui en taugé
Hoofdgerechten
Zalmfilet
Gebakken zalm met groenten garnituur en romige bieslooksaus.
Diamanthaasjes “Carpaccio Style”
Diamanthaasjes op een bedje van rucola geserveerd met pestosaus, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.
Mixed grill `Van Alles We`
Dit grillgerecht bestaat uit varkenshaas, biefstuk en spare rib en wordt geserveerd met chili- en knoflooksaus.
Nagerechten
Dame Blanche
Vanille ijs geserveerd met warme chocoladesaus en slagroom
Tiramisu
Klassiek Italiaans dessert uit Piemonte
Voorgerechten
Carpaccio “1 september 1838”
Flinterdun gesneden ossenhaas geserveerd met rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitten. Hierbij kunt u kiezen voor pestodressing of truffelmayonaise.
Sashimi “Het Liefdevolle Echtpaar”
Een combinatie van zalm en tonijn geserveerd met gember, wakame, wasabi en sojasaus.
Trio van Zalm
Zalm op drie verschillende wijze: een wrap gevuld met gemarineerde zalm, een blini met gerookte zalm en een zoete aardappelsalade met zalm en truffelsaus
Salade surf & turf
Salade met biefstukreepjes en gamba´s geserveerd met sugarsnaps, cashewnoten, zongedroogde tomaat, sesamzaadjes en een ketjap- chilisaus.
Vloek van den Bosch
Gamba’s in een licht pikante roomsaus met bosui en taugé
Hoofdgerechten
Tonijnsteak “Op Oosterse Wijze”
Huis gemarineerde Tonijn geserveerd met Oosterse roergebakken groenten, noedels en een ketjap- sesamsaus.
Kabeljauw “Op Italiaanse Wijze”
Kabeljauw met truffelrisotto, rode pesto, zongedroogde tomaat en mozzarella met een krokantje van serranoham.
Varkens Tomahawk
Licht gepekelde varkens tomahawk van de grill geserveerd op een bedje van gegrilde groenten en een smokey barbecue- knoflooksaus.
Trio van Lam
Een trio van lamsvlees bestaande uit lamshaas, lamskotelet en lamrump op een bedje van spinazie met gepofte cherrytomaat en kruidenboter.
Hertenstoofpotje
In rode wijn gestoofd Hollandse boerderijhert met Amsterdamse uitjes en spekjes. Hierbij wordt rodekool en een puree van zoete aardappel geserveerd
Nagerechten
Dame Blanche
Vanille ijs geserveerd met warme chocoladesaus en slagroom
Chocolade dessert
Chocolademousse geserveerd met een brownie, chocolade ijs en een witte chocoladesaus.
Appelcrumble “Tante Toos”
Huisgemaakte appelcrumble met kaneelijs en een schuim van amaretto.
Tiramisu
Klassiek Italiaans dessert uit Piemonte
Speculaas Crème Brûlée
Een crème brûlée van speculaas geserveerd met een bolletje speculaasijs
Ook biedt ome Bernard de mogelijkheid voor arrangementen inclusief drank. Voor € 18,50 bovenop de menuprijs kunt u gedurende 3 uur gebruik maken van een drankarrangement waarbij u kunt kiezen uit pils, huiswijn, fris, koffie en thee.
– U ontvangt een mail waarbij u een overzicht ontvangt van de geplaatste reservering (dit is geen bevestiging).
-De reservering kan pas als definitief worden beschouwd na een bevestiging vanuit Brasserie Ome Bernard.
-Voor reserveringen voor de dag zelf raden wij u aan telefonisch contact met ons op te nemen.