Horeca slagerij Manders

Al 25 jaar een begrip in Den Bosch en omstreken!!

Frank Manders is afkomstig uit een echte slagersfamilie en al bijna 30 jaar gevestigd in Sligro Den Bosch, wat is uitgegroeid tot een prachtig bedrijf waar dagelijks 25 mensen werkzaam zijn. Bij horecaslagerij Manders staat kwaliteit altijd voorop!. Er wordt gekozen voor de beste producten uit binnen- en buitenland.

 

Versvishandel Jan van As

Kwaliteit, seizoen en innovatie

Versvishandel Jan van As streeft naar continue verbreding van zijn assortiment vis, schelp- en schaaldieren. Een deskundig team van inkopers koopt rechtstreeks van visboten, nationale en internationale visafslagen. Zo garanderen zij topkwaliteit vis tegen scherpe prijzen. Versvishandel Jan van As wil bovendien voorloper zijn in het verhandelen van vissoorten die op een ecologisch verantwoorde wijze zijn gevangen en/of gekweekt. Voor de horeca is betrouwbare levering van de vis uiteraard essentieel. Daarom wordt veel aandacht besteed aan een professionele logistiek en goede communicatie met de afnemers.

Reserveer nu

073 614 8080
Reserveringsvoorwaarden

– U ontvangt een mail waarbij u een overzicht ontvangt van de geplaatste reservering (dit is geen bevestiging).
-De reservering kan pas als definitief worden beschouwd na een bevestiging vanuit Brasserie Ome Bernard.
-Voor reserveringen voor de dag zelf raden wij u aan telefonisch contact met ons op te nemen.